null

Qendër

300 m larg sheshit Skenderbej
null

Wi-Fi

Linjë e dedikuar interneti fibra
null

Exchange

Të gjitha monedhat kryesore
null

Konferenca

Ideal për mbledhje pune apo udhetime në grup

Hotel Comfort

14 Vjet me eksperiencë autentike Tiranase me më shumë se 40 mijë vizitorë.

Që nga viti 2007, presim me të njëjtën ngrohtësi vizitorë nga të gjithë trevat shqipëtare, si dhe nga Italia, Gjermania, Franca, Anglia, Belgjika, Polonia dhe të tjera vende europiane. Klientela përzgjedh Hotel Comfort dhe rikthehet sepse përvec eksperiencës autentike vendase, gjen komfortin e shtëpisë.

Në një strukturë të re dhe në qendër të Tiranës, Hotel Comfort ofron ambjente komode. Për vizitorët e Tiranës, udhëtarët për qëllime pune, po ashtu edhe vizitorë të ndryshëm nga trevat shqipëtare apo të huaj që vijnë në Tiranë si turistë.

recepsion

Dhomat Tona

Luksoze & Komforte

Dhomat tona me standardet më të larta për komfort absolut
Mund të zgjidhni sipas nevojave tuaja nga:

Bar & Restorant

Relaks dhe eksperiencë ekstra në ambjentet e Barit dhe Restorantit të Hotel Comfort.

Bari i Hotel Comfort ofron tre ambiente të ndryshme. Ju mund të punoni, qetësoheni, të shijoni muzikën live apo të ndiqni skuadrën tuaj të preferuar me ekran gjigand. Të gjitha këto, me pije të ndryshme, si: koktej alkoolik, analkoolik, lëngje të freskëta të frutave dhe produkte të kafeterisë. Për të gjithë të apasionuarit pas enologjisë, Hotel Comfort ofron një përzgjedhje të gjerë të verërave nga trojet shqipëtare, franceze dhe italiane.

Bar & Restorant

Relaks dhe eksperiencë ekstra në ambjentet e Barit dhe Restorantit të Hotel Comfort.

Muzikë live apo të ndiqni skuadrën tuaj të preferuar me ekran gjigand. Të gjitha këto, me pije të ndryshme, si: koktej alkoolik, analkoolik, lëngje të freskëta të frutave dhe produkte të kafeterisë. Për të gjithë të apasionuarit pas enologjisë, Hotel Comfort ofron një përzgjedhje të gjerë të verërave nga trojet shqiptare, franceze dhe italiane.

Ne kujdesemi për çdo detaj, në mënyrë që ju të
pushoni dhe shijoni udhëtimin tuaj.

Bari i Hotel Comfort, ofron ambiente relaksi me muzikë live për ti dhënë nota ektra pushimeve tuaja.

Ambienti i brendshëm

veramda1.1

Veranda

amb-i-gjelber1

Ambienti i gjelbër

Kontakt

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni

Shërbimet Tona

Shërbimet Tona

null

Shërbim Taxi

null

Shërbim Lavanderie

null

Sallë Konferencash

null

Makina me qira