null

Shërbim Taxi

null

Shërbim Lavanderie

null

Sallë Konferencash

null

Makina me qera

null

Ajër të kondicionuar

null

Televizor

null

Wifi Falas

null

Telefon

null

Kasafortë

null

Krevat king size

null

Minibar

null

Banjo Private

Sallë Konference

Nga eksperienca e gjatë e organizimit të konferencave për klientët e hotelit dhe më gjerë hoteli vë në dizpozicion dhe një sallë konference e pajisur më sistem audio projektor bashkë më sherbimin catering të ofruar nën përkujdesjen profesionale të stafit.

Kontakt

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni