Twin Room

Rooms with two king size bed:

  • Air conditioning
  • Tv
  • Internet – Wi -Fi
  • Phone
  • Safe-Box
  • King size bed
  • Mini-bar
  • Private bathroom

Dhomat tona jane te pajisura me :

Dhome Dyshe me krevat te ndare dhe me komoditete të tjera të tilla si: tualet, kondicioner, TV dhe wifi. Hotel Comfort u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë ​​dhe pamje të këndshme.